TÄVLING!

Jag TÄVLAR ut min extra bok av De dödas imperium. Skriv en kommentar till det här inlägget med en motivering till varför du vill ha boken. Du får gärna skriva om tävlingen på din blogg och låna bild om du vill. Väljer en vinnare den 12:e december.

Det var lite komiskt när jag vann boken De dödas imperium av Mårten Sandén hos Spektakulärt samtidigt som jag fick hem ett recensionsex av precis samma bok från förlaget.

Norstedts/Rabén&Sjögren är annars väldigt motvilliga till att skicka just recensionsex, så det trodde jag aldrig att de skulle göra… vill ni recensera böcker så rekommenderar jag Damm förlag samt Ordfront som har praktiska formulär på deras Press-sidor där man kan välja böcker.

Fick hem ett paket med böcker från just dessa förlag och jag ska läsa en massa nu i vinter så det är perfekt tajming! Från Ordfront/Galago fick jag hem Corpus delicti av Elias Palm, Niding av Dick Harrison, Svalornas lek: dö, Resa, Återvända av Zeina Abirached och av Damm; Överenskommelser av Simona Ahrnstedt, Angelologi: Änglarnas tecken av Danielle Trussoni och Med beröm godkänd av Cecily von Ziegesar. Det här är ett “jobb” som jag klarar av 🙂

Recensionsexen och mina tv-spel.

Du kanske även gillar