I min nya, svarta bokhylla från IKEA så har jag ställt in sånt som jag vill ska synas. Bland annat mina mangaserier och samlarfigurer – jag har en hel del sådana nu. Favoriterna står dock vid min dator, men de här är också fina. Det fanns även rum för mina små cupcake lipgloss och andra söta saker.

Några DVD-boxar står även i hyllan, men nu till det intressanta; mina svarta och vita Kassettlådor från IKEA där jag nu förvarar alla DVD-filmer som inte är specialutgåvor.


Egentligen har jag inte sorterat filmerna ordentligt, just nu står de i bokstavordning – bortsett från specialkategorierna Anime, Kostymdrama och Steelbooks.

Plastfickorna (AM Denmark) köpte jag för 29 kr per paket om 25 plastfickor från Dinstormarknad.se, men de har tydligen slutat sälja dem. Plastfickorna var hålslagna så att man skulle kunna sätta in dem i pärmar, men det tänker jag aldrig göra så jag klippte bort dem på alla plastfickorna (en jäkla massa jobb.) Totalt har jag ca 250 filmer i mina lådor och jag sparade en massa plats – tidigare tog min filmsamling upp en hel sänglåda och en hylla. Både fult och opraktiskt.


Nu är det bara att bläddra fram filmerna jag vill kolla på. Vilken film blir det idag…

Du kanske även gillar