Lördagen spenderade jag större delen hemifrån. Kixan ville inte åka själv så jag fick gott följa med när hon skulle till Plantagen i Barkarby. Det var väldigt skönt väder ute dock. Det blåste knappt och solen lyste hela dagen. Kixan skulle köpa blommor att ge bort, plantera och frön att så (vi har ett växthus och ett trädgårdsland på baksidan av huset.) Själv var jag mest intresserad av utemöblerna.

Jag tröttnade på att följa efter morsan – som aldrig kunde bestämma sig för vad hon ville ha, och smög istället omkring och försökte ta söta närbilder på blommor.

Förgätmigej. Min absoluta favorit – som vi har massor av hemma på tomten.

Jag gick som sagt runt och kollade in utemöblerna – ska ju snart inreda min privata lilla uteplats inför sommaren. Jag är väldigt förtjust i rottingmöbler men jag tror inte att jag har råd. Fast smakar det så kostar det. Det fanns ett set för 29 990 kr som såg fint ut, men vem köper utemöbler för nästan 30 000?! Jag skulle dock kunna vara utan borden i alla seten – finns billigare och trevligare varianter på ikea…

I mitten av växthuset så fanns det ett lite mindre växthus. Där de hade ett Wayne’s coffee.

Det var ganska mysigt inne i det dyra caféet i alla fall. Jag hade inte ätit något på hela dagen och var därför tvungen att köpa något…

Tog bilder på allt dyrt och gott som jag inte tänkte köpta. Var jävligt sugen på kardemummakakan men tog något mer mättande.

Det blev en caffe latte med hasselnötssmak (god och uppiggande) samt flaska kolsyrat vatten och …

… en bagel.

Sen drog vi till Sollentuna Centrum precis innan stängningsdags. Nästan inget folk kvar. Jätteskönt. Jag följde med brorsan och kollade i några klädbutiker. Men han hittade inget speciellt. Såg en fin Star Trek-tröja men min storlek var slut 🙁 Efter det så handlade vi lite mat och dagens middag bestod av min absoluta favorit. Kyckling Mezewrap!

Du kanske även gillar