En bild på en jultårta vi glufsade i oss tidigare i december.

Ah, min fina, lilla julgran med rosa (de ser lila/blå ut) lampor, julgranskulor som ser ut som discokulor och rosa glitter.

Igår var det fullt upp sen start. Sov knappt några timmar innan farsan kom och väckte mig – vi skulle iväg till Jysk och skaffa en gästmadrass som vi snackat om ett tag nu. Perfekt om föräldrarna har gäster som sover över eller så kan jag ha den om det behövs. En snabb tur till Häggvik och sen till mitt utlämningsställe i Helenelund för att hämta ut paketen med Walles julklappar. Sedan hem igen och hämta Kixan, iväg igen till Ica MAXI och handla julmaten. Det gick förvånansvärt fort och blev förvånansvärt dyrt. Men smidigt tack vare Ica Maxi-appen 😀

Väl hemma så sms:ar Walle om att han är på väg, så jag tar med Nalle ut och möter honom på vägen. Kvällen och natten spenderades i köket. Vi slängde ihop två ugnsformar med Janssons Frestelse, 50 st hemmagjorda köttbullar och massor med julgodis (en variant av Leilas Rocky Road – som nästan alla bloggare verkar ha gjort… 😎 Känns långt ifrån originellt att skriva om det här nu)

Det åts smörgåstårta och en liten potatisbakelse innan vi stupade i säng. Idag ska vi ta det lugnt, slå in lite julklappar innan vi river av pappret i nästa stund, äta julmat och glo på tv.

GOD JUL! Skriver mer efter julafton/juldagen och lägger in alla bilder 😉

Luftmadrassen, skön men man sover olika beroende på hur mycket uppblåst den är. Bättre än att sova på golvet helt klart!

Du kanske även gillar