Skickade precis iväg en beställning på presentkort för 100 kr på Gratisbio som jag tjänat ihop till de senaste två veckorna. Att handla på Ellos genom Gratisbio visade sig vara ett smart drag 😀

Ni som läser det här är säkert redan medlemmar, men går ni inte in varje dag och får era aktivitetspoäng så kanske ni har missat den nya påskkampanjen.

Gratisbio.se

Jakten efter de gömda äggen
Under hela påsken så ger vissa av annonserna på gratisbio inte bara poäng utan även olika påskägg.
Dessa påskägg kommer att kläckas på Påskdagen och varje ägg som man äger tills dess kommer att inbringa 1 – 2000 poäng!

Dubbla poäng ifrån utvalda annonser
Under hela påsken så får man dubbla poäng ifrån några utvalda annonser på Gratisbio. Precis som med påskäggen så måste man själv leta rätt på dom.

Dubbla aktivitetspoäng
Från Långfredagen till Annandag påsks slut (02/04 – 05/04) så blir man belönad med dubbelt så mycket aktivitetspoäng!
Det vill säga: dubbla poäng ifrån att logga in, skaffa vänner, skriva inlägg, betygsätta utnyttjade annonser, chatta och skriva i forumet!

Läs mer om kampanjen här.

Aktivitetspoäng: poäng man får för att man loggar in på sidan och utför vissa aktiviteter – som bara tar några minuter. Lägger man till en vän, skriver i någons gästbok, gör ett inlägg i forumet och chattar lite så får man 2-4 poäng/dag. Det är alltså minst 730 poäng om året om man är flitig nog att vara aktiv varje dag.

Blir du medlem HÄR så får du 50 poäng i välkomstpoäng och 25 poäng extra för att du blir medlem via mig, så alltså 75 poäng i början. Bara 125 poäng kvar till ett presentkort. Och det är väldigt lätt att ta sig förbi 200-poängsstrecket på gratisbio.

Du kanske även gillar