Så jag tävlar och tar del av gratiserbjudanden. Det är inte alltid det lönar sig men jag lyckades få tag på ett par glasögon i Lensways giveaway för en vecka sen. Har inte vant mig vid de nya glasögonen än då jag föredrar att ha på mig mina gamla som jag är van vid, men de metallic-rosa glasögonen är bra som reserv och jag ser annorlunda ut i dem. Börjar bli sugen på en laseroperation eller ett gäng nya linser…


Den som väntar på något gott brukar man ju säga, men ögonmasken ovan var inte alls någon höjdare. Inte trodde jag att den skulle vara så plastig. Är det någon som kommer använda dessa? Om de inte blir tvungna alltså.


Nappade på ett såkallat lurendrejeri-erbjudande hos pointshop där man förde över 7 + 2 kr via sitt kreditkort (använde Magnumkortet jag vann för något år sedan) och för det fick man ett Rikspresentkort på 100 kr och 2 st chokladkakor á 200 g. Men man var tvungen att avsluta sitt VIP-abonnemang tidigast 24 timmar efter och senast inom 7 dagar annars skulle de dra 300+ kr från kortet igen.

Varför jag kallar det lurendrejeri? Jo, för det är lätt att man glömmer att avsluta och då blir av med en massa pengar helt i onödan (om man inte gillar deras VIP-grej alltså.)

Fast har man huvudet på skaft som jag så tjänar man en hel del på sådana erbjudanden 😀 Choklad och Presentkort! Yay!

Du kanske även gillar