Det blir ingen bild på mig, men här kan ni se vad jag kommer strutta runt i nu i vinter. Kommer förmodligen att byta både vantar och scarf till några varmare modeller men utseendemässigt så blir det nästan ingen skillnad. Fick en tidig julklapp av Kixan i förrgår i form av vita och varma boots från Dinsko, lite oväntat med vitt men jag gillade dem verkligen!

Mössan skaffade jag på Lindex i Jakobsberg när jag var där på Hemköp och hämtade ut en gratisglögg (som jag vunnit), gratiste samt en Keldasoppa. Fick pengar tillbaka när jag visade upp sms-kupongerna. Så ska det alltid vara när man handlar 😀

Och nu till det roliga i lattjo-lajban-lådan. Vad är det som inte hör hit?! Jo, iPhone 4 såklart. En sån skulle jag ju aldrig skaffa… men nu ligger den på önskelistan och jag kommer få den i julklapp (med abonnemang så att den blir billigare men jag får pröjsa allt utom kontantkostnaden) – så egentligen är det en julklapp till mig själv fast det är ju så det brukar se ut på julen för mig.

Om någon undrar vart veckans önskelista tagit vägen så har jag bestämt mig för att slopa den. Konstigt nog så önskade jag mig inte tillräckligt med saker för att fylla ett inlägg varje vecka. Det blir till att komma på något annat. Kanske veckans fynd, där jag tipsar om saker jag köpt eller önskar mig.

Någon som har bättre förslag på liknande inlägg?

Du kanske även gillar