Jag gillar som ni kanske redan vet att pröva på nya saker och nu har jag testat en ny sida som jag tänkte berätta lite om. Insplanet heter sidan som huserar Sveriges ledande försäkringsförmedlare för konsument- och motorförsäkringar. De har alltså försäkringsmäklare som hjälper personer som mig att se över, jämföra och köpa försäkringar. Själv älskar jag att jämföra saker och ting – speciellt då jag oftast tjänar på att lägga ner lite extra tid på det. Insplanet täcker allt från jämförelse av försäkringar; bostad, barn, bil, inkomst till lån, telefon och bredbandsabonnemang. Det är lätt att bara surfa in på sidan och få den information man söker efter.

Med tanke på hur otursförföljd jag tenderat till att vara så är det bra att ha koll på sina försäkringar så att man inte behöver oroa sig i onödan. Att ringa till Insplanets rådgivare kostar inte mer än ett vanligt samtal, är kostnadsfritt och förbinder dig inte till någonting. Skönt med sådana här gratistjänster som gör att man kan spara pengar.

Jag testade deras jämförelsetjänst och jämförde bland annat mobilabonnemang. Det visade sig att jag kan tjäna på att byta från 3Kontant till Comviq Kontant då jag är mest mån om sms och mms kostnaden – folk ringer mer till mig än jag ringer till dem så där behöver jag inte spara in. Sen surfar jag enbart via wi-fi. Jag känner inte att jag behöver ett riktigt abonnemang just nu, men när den dagen kommer så ska jag gå in och kolla på insplanet igen. Lätt att bara fylla i formulären och få fram den information man var ute efter. Försäkringarna tar lite längre tid än de andra, men vill man ha svar direkt så är det bara att ringa.

Försäkringen jag hade var bra så jag kan vara nöjd med den. Kul att veta.

Så jag rekommenderar verkligen att ni kollar upp er egen eller familjs försäkringar eller abonnemang. Man ska ju inte betala mer än vad man behöver. Klicka på bilden för att komma till Insplanet.

Du kanske även gillar