Nu börjar det bli riktigt kallt och innan kroppen har vant sig så kommer i alla fall jag att gå runt och frysa fingrarna av mig trots att jag har vantarna på. I Lördags så hälsade Walle på (min bästa polare om någon missat det 😛 ) och han stannade kvar till måndagen. Vi hann med en hel del. Dock inte Chokladfestivalen i stan, men vi kompenserade för det så det gick ingen nöd på oss precis. Snarare tjänade vi lite på att inte gå.


Jag var nog lite smått tokig när jag föreslog att vi skulle baka lussekatter, men ja, hade en mix i skåpet som stått där lite för länge och det är alltid kul att baka… Så det blev ca 25 st fina bullar.


I centrum finns Kahls kaffe- och tehandel där de också har chokladpraliner. För hela 9 kr/st så kan man få sig en välsmakande pralin och ska man vara ärlig så är det bättre att köpa ett par dyra praliner och smaska i sig än att köpa en massa billig choklad. Kalori och kvalitetsmässigt.


Hasselnöten var min favorit, men alla var goda. Jag köpte 10 st olika praliner, Walle köpte 5.


Så här såg min fina påse ut. Det här kommer man långt på hos mig kan jag lova. Köp inga blommor (om de inte är riktigt fina av plast/tyg) eller någon annan billig förbrukningsvara  när jag fyller år eller så, nej köp lite dyr choklad eller presentkort. Sånt uppskattar jag verkligen 😀


Walle spanade in lite kläder. Jag håller med om att skjortan var fin, men en tusenlapp… nja, jag är snål när det kommer till kläder.


Ett besök till Espresso House blev det också. Jag älskar deras Mocha latte. Syndigt god varmchokladkaffe 😀 Passade på att skaffa ett Coffe card laddat med 200 kr som gör att jag får 20% på allt jag köper med kortet och tar med mig hem, samt 10% om jag fikar där. Trevligt.


Walle leder iväg mig cykel medan jag försöker fota i det usla ljuset utan stativ.

Vi hann även med att spela klart nästan hela New Super Mario Bros. men så dök det upp en 9:e värld som ska spelas – så det tar ett tag till innan vi kan börja på ett nytt spel.

Du kanske även gillar