Kassen jag fick från guldfynd.Sakerna jag köpte på Lagerhaus.Började kolla lite smått på Kimi ni Todoke som flera personer jag känner har rekommenderat. Mysig serie, lätt beroendeframkallande. Har redan sett halva nu. Jag känner verkligen igen mig i Sawako.

Kuronuma Sawako är väldigt blyg, har ett blitt sinnelag och en varm personlighet, samt hyser en djup önskan att vara sin omgivning till lags. Hennes klasskamrater känner henne som “Sadako” (från rysaren “The Ring”) och skyr henne som pesten på grund utav ryktet att hon kan kasta förbannelser. Den enda som inte är rädd för Sawako är klasskamraten Kazehaya-kun, en kille som Sawako beundrar djupt för hans frimodighet och popularitet.

Sakta men säkert försöker Sawako närma sig sin klass och reda ut alla “missförstånd” om hennes övernaturliga krafter, vilket inte är det lättaste när till och med ens genuina leenden sätter skräck i folk. Men med Kazehaya-kuns hjälp kan det kanske gå vägen, om det inte visar sig att hennes knoppande vänskap med skolans populäraste snygging faktiskt är det som kommer att sätta krokben för Sawakos strävan.

Är för lat och trött för att göra något i helgen, ska fortsatta att glo på Kimi ni Todoke och spela Sims 3 någon timme. Ni hittar mig alltså på soffan hela söndagen.

Du kanske även gillar