Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo & Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som brevet hon hittat handlar om. Letters to Juliet är en film om evig längtan efter äkta kärlek i hjärtat av romantikens Toscana.

Jag har verkligen mått skitdåligt idag. Har knappt fått i mig någon mat och huvudet har känts som om det ska sprängas och jag var väldigt yr och kall. Det är hemskt att känna sig så. Lätt att glömma hur det känns, för vem vill komma ihåg något sånt egentligen…

Men nu börjar det lätta något och jag ska äta lite och kolla på en lättsam film. Skönt med lite omväxling från filmerna jag vanligtvis kollar på. Förra veckan så kollade jag bland annat på Robin Hood, The Expendables, MacGruber och The Experiment. Ska nog kolla på några gamla favoriter snart också, Mars Attacks och The Evil Dead på BluRay.

Du kanske även gillar