Jag gillar inte att skryta om vad jag köper (speciellt inte då jag har så pass lite pengar), men nu är det tid för lite shoppinginlägg. Som ni ser så fick jag för mig att besöka La Redoute och hittade en jäkla massa fina kläder som jag var tvungen att lägga vantarna på. Förutom de på bilden så skaffade jag en lila nattskjorta, en poncho för 29 kr, en vanlig svart skjorta samt två tröjor i choklad och svart. Det blev inte alls lika dyrt som jag hade trott då jag fick några riktigt bra rabatter. Basketskorna och Sportjackan fick jag 40% rabatt på i en hemlig sportklädesrea och basketkängorna fick jag 50% rabatt på + 3 nummer av tidningen Chic. Fick även med ett lappglans och en ögonskugga som premie i en av beställningarna.

Hämtade hem de blåa skorna och min jacka idag, men jackan var felpaketerad. På förpackningen stod det rätt storlek men på jackan stod det något helt annat – den var 5 storlekar för liten! Så tråkigt 🙁 Men nu har jag returnerat den och hoppas att jag får hem rätt storlek om 1-2 veckor. Nästa vecka så ska jag ha ett så kallat köpstopp och jag ska försöka att hålla mig från att beställa saker från nätet i minst en vecka.

Måste säga att jag älskar skorna, synd bara att alla verkar ha Converse nu. Jag börjar bli mer och mer som alla andra, en jäkla klon. 😯 Är inte Converse-nybörjare åtminstone. Mina gamla favoritskor som jag haft i över 10 år nu är ett par Converse (herrmodell storlek 43) och även fast de alltid varit för stora och inte längre ser så värst bra ut så kunde jag inte slänga dem. Får se hur jag gör nu när jag har fixat ett par ersättare. De blir mina “Ut-och-hämta-posten-skor” tills vidare.

Du kanske även gillar