Är man en riktig shopaholic som jag så händer det ju att man då och då handlar lite på nätet. För det mesta så blir det mot faktura, men när det inte går så blir det med kreditkort.

Att skriva in sitt kortnummer på nätet är ganska riskabelt och har man otur så kan man få det kapat. För att undvika såna otrevligheter så kan man använda sig av Payson.

Det finns säker kortbetalning hos Payson och ett bra betalsystem som används av bland annat Tradera. Så vill man inte lämna ut sitt kontonummer till okända människor som man gör affärer med online så slipper man det med Payson.

Jag har använt mig av Payson vid ett antal tillfällen och det känns som ett både säkert och smidigt sätt att göra säkra betalningar samt ta emot pengar. Det finns en garantitjänst, där Payson håller pengarna för ett köp tills både köparen och säljaren är nöjda. Det känns så självklart, men ganska unikt för Payson.

För företag så finns det bland annat kortbetalning för webbshop, något som jag tycket att alla webbshoppar borde erbjuda tillsammans med faktura. Många har enbart postförskott och förskottsbetalning till bankgiro till exempel. Det känns ganska fattigt och inte 100% säkert för kunden. Både som företag och privatperson så ger det ett seriöst intryck när man använder sig av tjänster som Payson.

Pröva själv så ska ni se att det gör allt så mycket enklare.

Du kanske även gillar