Det blev inga varma kläder, halsduk eller kängor men en hel del annat. Balsam, nagelborste, massageborste, rosa massagevante, läppbalsam och lite produkter för mina fossingar.

Sen var jag på Lindex och prövade lite jackor och andra kläder jag kollat in men jag fastnade inte för något speciellt så det blev 3 par trosor (köp 3 betala för 2), 8 par strumpor och 2 par vantar. När Walle kom så fortsatte vi mot Scorett där jag plockade fram min värdecheck på 100 kr och fick 3 par strumpor gratis. Jag tyckte bara om mönstren och färgerna på “killstrumporna” och som tur är har man lite större fötter. Walle fick ett av dem.

Innan stängningsdags så gick vi till Espresso House och fikade lite. Det är riktigt mysigt där trots att utsikten består av en byggarbetsplats.

Jäklar vad stora koppar, nästan svårt att dricka upp allt. Jag tog en Mocca latte, han en Vanilla latte. Till det blev den en grillad cream cheese bagel och en kyckling- och baconmacka. Min var riktigt god men den med kyckling och bacon var tydligen rätt smaklös.

Jag handlade lite saker på Ica innan vi drog hemåt. Skulle även hämtat ett paket men det glömde jag givetvis bort så det blir till att cykla dit igen imorgon. 😎 Väl hemma så spelade vi lite tv-spel och drack te. Kixan hade varit på Gateau och handlat lite så vi smakade även på varsin Brioche med blåbär och vaniljkräm. De var ganska trista och smakade inte särskilt mycket.

Du kanske även gillar