Så fort jag hör gratis eller goodiebag så kastar jag mig på cykeln och drar iväg. Det var precis det jag gjorde i torsdags. Anmälde mig så fort jag fick reda på det hela – får sms om nyheter i Sollentuna Centrum ganska ofta så att jag ska ha extra bra koll. Först så lämnade jag tillbaka de fem böckerna jag lånade förra veckan på biblioteket. Sen gick jag runt och kollade lite i centrum, väntade tills att Shopping Night skulle börja klockan 18:00. Brorsan mötte upp med mig (hade anmält honom också) och jag agerade lite av en en personal shopper åt honom (han handlade mer än mig 😛 )

Jag gillar varken bilder på mig själv eller att snacka om kläder – tar på mig det jag tycker är bekvämt och snyggt helt enkelt, men här fick jag till en liten bild av det jag hade på mig under kvällen. En skjorta jag hittade längst in i en garderob (var tydligen en av Kixans gamla, den är härmed snodd), mina nya shorts från Lindex samt ett par svarta strumpbyxor under. Plus det VIP-nyckelband man fick.

Det bjöds även på en valfri wrap (skagen, rostbiff eller lax) och en Loka jordgubb & guava.

De 300 första besökarna som hade anmält sig fick goodiebags. En vit kasse med lite trevliga saker. Vänster till höger: tidningen PLAZA Kvinna & reklamtidning för Newhouse, The Body Shop Coconut Body Butter-prov, en canvaskasse från Gina Tricot, Avlång lapp med info om rabatter i de olika butikerna, 20% på en valfri produkt hos The Body Shop som öppnar i centrum nästa vecka, 15% hos Sand, rött läppbalsam från Espirit, Lindt chokladbit, Pepparmint lappbalsam från Noa Noa, mobilspegel från edc, rött passfodral från Espirit, 200 kr rabatt hos Eton samt ett nyckelband.

Jag gick runt i de flesta av butikerna men hittade inte så mycket (lite för dyrt för mig även med rabatt.) Det blev ett par leggings från Vero Moda för 80 kr i alla fall.

Och ett par koppar till från Lagerhaus.

Och sist men inte minst en liten väska från Charmant of Sweden för 199 kr (tidigare 449 kr). Allt som allt spenderade jag inte mer än 400 kr. Jag gick hem och beställde kläder på nätet istället…

Du kanske även gillar