På Tidningskungen.se hittar du över 600 svenska och internationella tidningar! Tidningskungens affärsidé är att erbjuda billiga prenumerationer på alla tidningar.

Alla prenumerationer hos Tidningskungen.se är tidsbestämda. Det vill säga att de avslutas automatiskt efter att du fått de antal nummer du beställt.

Anledningen till att de kan hålla så låga priser är att förlagen konkurrerar om dig som prenumerant och de påminner dem aktivt om att förbättra sina erbjudanden.

Jag har alltid varit förtjust i inredningstidningar, korsordstidningar och tidningar med udda teman. Just nu så får jag hem tidningarna Elle Interiör och Chic, men jag gillar även tidningarna Drömhem & Trädgård, Sköna Hem, Knep & Knåp och speciellt tidningen Fangoria lockar. Jäklar vilken underbar tidning!

Just nu har de ett erbjudande där man får en helt gratis DVD om man beställer en provprenumeration med 3 nr av en valfri tidning för 49 kr. Det finns flera olika tidningar att välja mellan tex; Slitz, Café, DN eller Stuff. Filmerna man får välja mellan är; Tokig i dig, Aviator eller king of California. Skriv bara namnet på filmen i fältet för rabattkod

Du kanske även gillar