Då jag inte har känt för att göra någonting alls de senaste dagarna så har det inte blivit något spelande heller, men det senaste jag spelade var Valkyria Chronicles på PS3 och så fort jag får lusten att spela igen så blir det förmodligen just det spelet jag stoppar i konsolen. Kan inte spela The Sims 3 just nu då jag inte har tagit ner och kopplat in min speldator ännu.

Egentligen är jag inte något vidare på tv-spel och blir lätt frustrerad när jag stöter på problem som tvingar mig att göra om samma sak flera gånger för att komma vidare, men jag är också en född  problemlösare som har svårt för att kasta in handduken även när det ibland inte skulle vara en så dålig idé… Envis som ett troll – och ser ut som ett också haha.
Skämt åsido, jag gillar troll 😛 Nog om mig, här är lite info om spelet från FZ:

Valkyria Chronicles tar sin början år 1935 på den fiktiva kontinenten med det synnerligen originella namnet Europa. Där i det lilla och fredsälskande landet Gallia lever spelets naturälskande hjälte Welkin som tvingas gå i sin fars – en mytomspunnen krigshjälte – fotspår när det onda imperiet i öst vandrar in över gränsen på jakt efter den eftertraktade malmen ragnite. Självklart är det nu Welkin som tillsammans en samling goda vänner och trogna soldater måste rädda Gallia och Europa från ett grymt öde.

Jag har som sagt bara spelat 3 kapitel, men har verkligen fastnat för det här spelet. Det skulle nog vara ännu roligare om man var två och turades om att köra (känns alltid lite vemodigt att spela spel själv – därför gillar jag onlinespel eller spel som Little Big Planet och Resident Evil 5) – men nu har jag ingen som vill spela med mig så vem vet 😎

Måndag… Hoppas att det blir en rolig vecka åtminstone.

Du kanske även gillar