Lördagen spenderades mestadels ute då Walle hade tipsat om Dustin Expo 2011 och då vi båda ville kolla in det så gav jag mig iväg vid halv tre och promenerade till Helenelund station. Sa som vanligt att jag skulle till Häggvik för att slippa 3 stämplar istället för två på min remsa (zonhelveten!) Väntade där på 15:57-tåget och tog lite bilder under tiden då jag för en gångs skull hade med mig min systemkamera i handväskan.

Skippade att fota på resan mellan Helenelund till Årstaberg och Årstaberg (tvärbanan) till Globen. Framme vid Annexet och Dustin Expo 2011 så är det första vi möter Kjell Eriksson men kameran hinner jag inte få upp innan han drar iväg. På mässan så deltog jag i så många tävlingar som möjligt, plockade på mig gratis swag och fotade en massa. Trots att det var Dustin som höll i mässan så tyckte jag inte att de hade någon vidare försäljningsteknik. Det borde ha skyltats bättre med stora skyltar om erbjudanden, saker på köpet osv. Det var mer uppvisning än försäljning – vilket är bra på sätt och vis…

Vågade inte testa Kinect nu heller. Det var dock ganska många köer till det jag ville pröva och att stå stilla på mässor är inget man vill göra.

Jag vill ha en gorillapod! Och en ny kompaktkamera och ett nytt objektiv… önskelistan är lång.

Den här får man ta och åka någon gång, ser kul ut. Och det är säkert en fin utsikt där uppifrån.

På vägen ut så tog jag denna bild. Ett glatt tjejgäng plus två gubbar är lika med mysig bild.

Sen var vi inne en vända på Globen centrum och kollade runt lite innan vi åkte vidare – vi skulle nämligen passa en tid. Vi hade bokat bord på O’Learys.

Du kanske även gillar