Låg och kollade på en massa trailers för kommande filmer och tänkte att jag kunde tipsa om några här. Det kommer ut en massa spännande filmer i år. Jag kommer nog inte att se ens hälften på bio men jag kommer helt klart att se alla!

Water For Elephants (2011)

Skådespelare: Reese Witherspoon, Robert Pattinson, Christoph Waltz, James Frain, Paul Schneider
Regissör: Francis Lawrence
Biopremiär: 15 April
Synopsis:
På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob (Robert Pattinson) ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena (Reese Witherspoon) men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till. Baserad på boken Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow av Sara Gruen.

IMDB

Oranges and Sunshine (2010)

Skådespelare: Emily Watson, David Wenham, Hugo Weaving, Helen Grayson, Tara Morice
Regissör: Jim Loach
Biopremiär: Okänt
Synopsis:
“Oranges and Sunshine” berättar historien om Margaret Humphreys, en socialarbetare från Nottingham, som avslöjade en av de mest betydande sociala skandaler under senare tid: den påtvingade migrationen av barn från Storbritannien till Australien.

IMDB

Cowboys and Aliens (2011)

Skådespelare: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Clancy Brown, Sam Rockwell
Regissör: Jon Favreau
Biopremiär: 2 September
Synopsis:
En utomjordisk art landar i 1800-talets Arizona. Utomjordingarna har som avsikt att krossa hela vilda västen och göra folket till slavar. Men indianerna och cowboysarna har andra planer.

IMDB

Captain America: The First Avenger (2011)

Skådespelare: Samuel L. Jackson, Chris Evans
Regissör: Joe Johnston
Biopremiär: 12 Augusti
Synopsis:
Steve Rogers föddes under den stora depressionen och växte upp hos en fattig familj. Rogers blir uppskrämd av nyhetsrapporterna om nazisternas framfart i Europa och inspireras att ta värvning i armén. Men på grund av hans sjukdom och klena kroppsbyggnad blir han dessvärre inte antagen. Efter att ha sett pojkens iver erbjuder General Chester Phillips honom att bli delaktig i ett unikt experiment, “Operation Rebirth”.

Efter veckor av tester får Steve Rogers “Super-Soldier Serum” injicerat i hans kropp och bombarderad av “vita rays”. Resultatet från behandlingen blir en kropp så perfekt en kropp kan vara och fortfarande vara mänsklig. Rogers får även gå igenom ett intensivt fysiskt och taktiskt träningsprogram. Tre månader senare får han sitt första uppdrag som Captain America. Utrustad med sin oförstörbara sköld och sina stridskunskaper kämpar Captain America emot all världens orättvisor och ondska både som förkämpe för frihet och som ledare för Avengers.

IMDB

Andra filmer jag ser fram emot i år: The Adventures Of Tintin: The Secret Of The Unicorn, Fright Night, Green Lantern, The Hangover 2, Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2, Paul, Sherlock Holmes: A Game Of Shadows, Thor, Transformers: The Dark Of The Moon, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1, X-Men: First Class

Du kanske även gillar