Jaha ja, vad kan man säga nu då… Min migrän har lättat och jag känner mig piggare. Har inte tränat på jättelänge nu och jag tror att det kan vara en av anledningarna till varför jag känner mig så jäkla trött. Behöver komma igång igen snart, men jag vill ju inte ha tillbaka migränen. Vilket dilemma!

Var på lättakuten och kollade upp mig i fredags och det var inte något fel på mig alls. Hade bra blodtryck och allt såg ut som det skulle. Mystiken tätnar. Varför hade jag sån helvetisk migrän för helt plötsligt? Morsan tror att det är pga stress och att jag sover samt äter dåligt. Stämmer säkert. Får ta det lite lugnare i fortsättningen.

I fredags var jag även hemma hos Claes lite, vet inte riktigt vad vi gjorde på de 4 timmar jag var där men det var bra trevligt ändå 🙂

På lördagen så hjälpte jag morsan och åkte iväg till K-Rauta, Plantagen, en avstickare till IKEA (helt i onödan, fanns inte det jag ville ha), sen träffade vi Walle och handlade på Ica MAXI – där även min lillebror var och handlade som av en slump. Lite grillning på natten och sen hopp i säng.

Nu ska jag och Walle dra till IKEA ännu en gång. Perfekt väder för en lite utflykt och soffsittande på IKEA igen. Sen har de så billig mat just nu också i och med sin nyöppning.

Du kanske även gillar