Jag inkluderad. Eller jag var riktigt hängig och blek igår, hade feber och gick runt och kände mig krass. Hade en överhängande början till migrän också. Hoppas att det inte håller i sig eller blir sämre. Vill ut och göra något idag. Är jäkligt sugen på en smoothie från The Naked Juicebar. Någon som vill skaffa en Very Berry eller Blueberry slimmer åt mig? 😉 Fanns det inte en som ska hålla virus borta också? Äh, jag kör på blåbär, det är godast.

När jag är dålig så blir det att jag spenderar en massa tid i sängen – mer än vanligt alltså hehe. Då brukar jag oftast läsa eller kolla på tv. Händer ofta att jag somnar med tv:n på när jag är sjuk. Annars så stör jag mig enorm mycket på att tv:n står och blinkar när jag ska sova. Ska ta och sätta på min inspelning av Vakna med The Voice på digitalboxen och försöka sova lite till innan jag tar mig ur sängen.

På tal om just böcker så fick jag hem två böcker från Massolit förlag. Boken Vredens tid av Stefan Tegenfalk och Offerrit av Johannes Källström. Älskar när förlagen skickar recensionex, det tycker jag, visar att förlagen bryr sig om sina läsare och var de söker efter information för att hitta bra böcker – bloggar. Det är jäkligt bra reklam, speciellt när böckerna är bra och läsvärda (negativa recensioner är ju inte ovanligt). Jag började på Offerrit nu i veckan och har bara hundra sidor kvar. Jag gillar den. Den bjuder på en hel del skrämmande scener som är lätta att visualisera och jag ryckte till en gång när jag läste (jäkligt bra betyg om ni frågar mig…) Trots att det är en svensk bok och att jag annars är ganska negativt inställd till böcker som kretsar kring ledamöter, tjänstemän och poliser. Hoppas att slutet är lika bra som början och mitten…Julgranen är för övrigt borta nu, nedpackad i sin kartong ihop med julpyntet. Vi ses igen om några månader! Julen är aldrig särskilt långt borta…

Du kanske även gillar