Det gick inte helt enligt planerna. Skulle tränat med Emilia på kvällen men då jag hade gått hela dagen med en hemsk migrän och precis lyckades somna tills dess att jag egentligen skulle dra iväg så blev det helt enkelt inte så 🙁 Walle kom förbi och satt i solen ute vid poolen medan jag låg och väntade på att huvudvärkstabletterna skulle kicka in. När de väl gjorde det så läste jag lite i Cirkeln och tog några bilder. Hade på mig klockan jag köpte på Gina (REA 75%) så den fick vara med på bilden också.

Walle och jag grillade senare på kvällen. Det som hamnade på engångsgrillen denna gång var fläskfilé,  lök och paprika. Till det serverades potatisklyftor och hemmagjord tzatziki plus grönsallad. Extremt gott! Drack någon/några starkcider som jag hade snott i brorsans garage också. 😛

Hann inte med så mycket idag, men en liten geocache hann slinka med där på natten. Har en del nya bilder från våra turer som jag kan lägga upp sen. Mysig hobby det där.

Nu skall här sovas, men senare idag ska jag lägga upp bilder av några nya filmer jag råkat handla och så ska jag fixa klart bilderna från resan till Finland. Kram på er.

Du kanske även gillar