Knyter ihop det här inläggets rubrik med ett tidigare inlägg: En dag i ett liv.

Just nu mår jag sådär. Kom hem för några timmar sedan och var hungrig och lite kall. Det blev något trist att värma i micron till middag. Sen satte jag mig framför datorn och försökte få bloggen att fungera efter alla problem jag haft med den i veckan. Men nu ger jag upp och skaffar ett bättre webbhotell samt ger upp min domän thefrojd.com. Satsar på deliquate.se istället. Får se hur det går. Förhoppningsvis så ska sidan ladda lite fortare och jag borde slippa alla problem med min databas.

Vart var jag nu igen? Jo! Jag började må uselt efter min middag och sen låg jag utslagen på soffan med migränen från helvetet – igen. Walle ringde och jag mumlade ledsamt att jag inte mådde bra och inte ville vara ensam så han kom över och hjälpte den här sjuklingen att ta migräntabletter och fixade en fruktsallad och te åt oss. Så nu mår jag bättre igen, men jag är fortfarande helt tung i huvudet.

Tillbaka till dagens event. Jag åkte iväg med Emilia till Kvarnholmen i Nacka för att gå på tv-inspelningen av remaken av gamla Kär & Galen. Det gick i grund och botten ut på att två par skulle tävla i 3 grenar om att få gifta sig i tv samt en massa dyra bröllopspresenter. Lagom underhållande. Fast nu blev det inte så bra som vi hade tänkt oss. Först fick vi vänta i nästan 2 timmar på att få komma in i studion – så det hela drog ut på tiden rejält och inte fick vi i publiken någon kompensation för det inte. Snarare tvärtom! De goodiebags vi blivit utlovade, uteblev helt. De sa att de hade slut på kassar och gav oss en liten plastmapp med Malaco choco 30 g, 2 headweb-hyrfilmer och en reklamlapp. Snålaste produktion jag varit med om. Rekommenderas verkligen inte. Vi orkade inte stanna för bröllopet i slutet, varför skulle man… tappade verkligen publik på slutet på grund av sin nonchalanta stil. De hade mage att ta betalt för dricka, frukt och kexchoklad i pauserna också. Herregud! Nej, det enda som var trevligt var sällskapet och en del inslag i programmet. Resten kunde ha förbättrats markant.En bild från inspelningen ovan och nedan en bild Emilia tog av oss.

Du kanske även gillar