Bilder från min och bästa polarens myskväll med oscarsgalan på tv (som var väldigt lam och jag höll på att somna flera gånger) – vi såg även på solsidan som jag spelat in tidigare på kvällen.

Vi hade godis i form av de goda Cloetta Pops Crunchy och Malaco Gott & Blandat Surt (den enda G&B-sorten jag äter), chips, morötter, dip och min favorit, Créme Bonjour Deluxe Gräslök. Den är underbart god att ha till chips och morötter bland annat. Kaffe från min fantastiska Dolce Gusto Circulo som gjorde att man kunde hålla sig någorlunda pigg under natten. Drack även lite Coca-cola med citron, men det var undantaget som bekräftar regeln. Sånt ska jag hålla mig undan.

Bordet är för övrigt nytt, tror inte att jag skrivit om det här bloggen tidigare. Köpte det på IKEA ihop med Kixan då vi åkte dit för att byta lite saker vi fått fel till köket. Köpte även stekpanna, ugnsformar, den extra hylla som jag visat upp tidigare med mina figurer samt lite smått och gott. Ljusstaken på soffbordet är också från samma IKEA-besök.

Haha, så här i efterhand så ser jag på bilderna hur jäkla mixat det blev med olika koppar, skålar och glas men ja, är det mysigt så bryr man sig inte 😛

Du kanske även gillar