På bilden ser ni en riktigt trevlig uppfinning. Självupphettande chokladdryck (fanns även kaffe och te) som man bara öppnar upp i botten, trycker till något och skakar, sedan vänder man på den och väntar 3 minuter. Bara att dricka och njuta var man än befinner sig. Varmt och gott. Fast den väger ganska mycket med tanke på hur lite som finns i den. Roligt hur som helst. Värt att testa någon gång 😉

Det var varit en väldigt lång, trist och händelselös torsdag med en hel del deppade över allt och inget. Brukar bli extra känslosam några dagar i månaden och då går det mesta åt helvete. Vaknade sent då jag hade gått och lagt mig sent. Satte kontrollerna till Playstation 3 på laddning om jag skulle få för mig att vilja spela lite senare. Sen åt jag resterna från gårdagens mat, Chorizopasta, till lunch. Drog in en av kartongerna med morsans trädgårdsbänkar från IKEA och monterade ihop den samtidigt som jag lyssnade på musik. Efter det så var jag fortfarande uttråkad och gick in i garderoben och rotade ut allt ur byrålådorna, sen startade jag sortera ut kläder som jag vet att jag inte kommer ha på mig förrän tidigast nu i vinter och la ner dem i en flyttkartong. I samma veva så vek och organiserade jag om alla kläder så att jag slipper leta när jag ska ha ett visst plagg. Efter utrensningen så hittade jag några plagg jag glömt bort, men märkte att jag har för lite sommarkläder. Behöver minst ett par nya shorts, några ljusa tunna tröjor eller skjortor (nästan alla mina kläder är svarta) samt fler skor med öppen tå för att komplettera mitt redan fulla sommarskoförråd av Converse-dojjor. Har redan kollat ut ett par saker på Lindex och H&M som jag ska skaffa.

Tips! Till de som är medlemmar på H&M så är det idag 10% på allt. Logga in och släng ner allt ni ska ha i varukorgen på sidan och det blir automatiskt rabatterat pris i kassan. Bara idag den 21:a så skynda er om ni ändå planerat att köpa något.

Kommer nog att lägga upp det i ett inlägg under “Nu har jag handlat igen” – min nya kategori, för jag skaffade som sagt en del kläder. Bland annat baddräkt, längre jeansshorts och en skjorta. Kanske ska dra utomlands med Walle ändå 🙂 Sol och bad!

Du kanske även gillar