Tisdagen spenderades vid och i poolen med Walle. Vi spelade volleyboll med ett improviserat nät över poolen (poolhåven) och plaskade runt som de barn vi är 🙂 Till middag blev det bacon med ägg och stekt potatis. Gott och enkelt. På natten rök jag ihop med morsan och bestämde mig för att ägna morgondagen åt att göra det hon aldrig hinner med: städa och ordna upp tvättstugan.

Onsdag. Ska jag tvätta kläder så ska det vara trevligt att vistas i tvättstugan, så jag tog itu med att damma, lägga ihop alla lakan som ska vikas vid ett senare tillfälle samt rensa rören till tvättställena i badrummen. Vet inte riktigt varför jag gjorde det sistnämnda men det behövdes verkligen. Vattenlåsen var fulla med hår och grönt slem… Det var verkligen skitäckligt men skönt att veta att det nu är rensat.

Senare på kvällen så drog jag iväg till Friskis & Svettis för ett pass och jag hann även med att dra runt inne på Sollentuna Centrum där jag prövade lite kläder inne på H&M samt inne på Gina Tricot. Testade några linnen och tröjor. Det blev några impulsköp trots att jag inte hade så mycket pengar. Hade dock med mig presentkort på 50 kr på H&M samt 100 kr presentkort på vilken butik jag ville i centrum – valde att lägga dem på en tröja från Gina Tricot. Visar upp mina inköp imorgon 🙂

Du kanske även gillar