Den iPod nano 8 GB jag vann i Gallerix julkalender lucka 22 på Facebook.
Jag vann på mitt ordvrängiga rim på luckerbjudandet för “106 tv-serier för dig utan tv”:

“Tv-nörden spenderar timmar framför denna låda,
slöseri med tid, energi eller båda.
Tv-serier har man hissat och dissat,
Men ärligt talat – läs den här så har du inget missat.”

Den trodde jag verkligen inte att jag skulle vinna på – men skriven från grunden är den ändå. Inget kopierat, även om jag fick lite inspiration från det klassiska tävlingsrimmet: “råda & båda”.

Graverad med texten: “En sak för mix från Gallerix”.

Fick hem den i en fin ask och kul med ett julkort ihop med vinsten. Trevligt att de valde att ge bort den röda iPodden där en del av intäkterna går till en fond för att motverka aids i afrika.

Kommer att använda min lilla iPod mycket i sommar ihop med min Nike+ som har legat på is nu under vintern. Den funkar ju ihop med iPhone också, men vem vill ut och jogga med en stor telefon hela tiden? Tänk om man gud förbjude tappar sin kära ägodel?!

Minns ni att jag sa att jag hade vunnit lite saker på julafton? Inte? Då har jag väl glömt att berätta det!

Jag gick in på Moviezines julkalender där man skulle gissa vilken filmen var baserat på en enda stillbild. Den första som gissade rätt vann 8 Blu-ray-filmer. Och gissa vem som var först?! 😉

Filmen var Sukiyaki Western Django som jag börjat kolla på men aldrig orkade se klart trots att jag har den i samlingen.

Lovade bort en av filmerna – The New Daughter, som jag tyckte var riktigt dålig, till en av brorsans polare på facebook (han finns med i min lista också), på julafton. Han frågade snällt (på skoj) och belönades därefter. Resterande filmer behåller jag nog.

Här är alla filmerna. Den enda jag inte hade sett av dessa var 2012 – undvek den som pesten tack vare allt dåligt jag hört och sett om den. Men nu har jag sett den och riktigt så dålig var den inte trots alla “I sista minuten”-scener. Maffigt ljud i hemmabion.

Du kanske även gillar