Hmm… Ja, minimalist stämmer väl in då jag tyckte att det var minimalt med bra och roliga produkter.

 • GLOSSYBOX Lipstick “Glossy Pink” (fullsize)
  I samarbete med tillverkarna av Illamasqua får du här GlossyBox egna minimalistiska läppstift i en snygg, mörkt rosa färg. Originalprodukt ? kr/4 g

  Omdöme: Väldigt sött litet läppstift i en okej nyans, jag gillar den även om själva designen känns lite tråkig för att vara glossybox och Illamasqua.
 • JELLY PONG PONG Lip frosting (fullsize)
  Irish Cream Pavlova har ett glossigt skimmer och underbar doft. Innehåller druvkärnolja som återfuktar, antiinflammatorisk och läkande aloe vera samt mjukgörande bivax. Originalprodukt, 129 kr/15 ml .
  Omdöme: Jag tycker att det är en söt förpackning men inte ett dugg praktisk. Varför gör man en klämtub av en sån här produkt? Borde ha kommit med en applikator.
 • TONI & GUY Gloss Shine Serum
  TONI&GUY Shine Gloss Serum är en lätt formula som hjälper till att kontrollera friss och flygighet och ger ultramjuk glans och en känsla av helhet.
   Originalprodukt, 140 kr/30 ml /em>
  Omdöme: Har inte hunnit testa produkten men jag är skeptiskt, mitt hår ser bara fett ut av hårprodukter som denna.
 • L’ORÉAL PARIS Nude Magique BB Cream SPF 15 (fullsize)
  En perfekt, ultralätt kräm som förvandlar din hud och ger en fjäderlätt täckning för det perfekta, naturliga resultatet. Denna vita BB-kräm omvandlas vid kontakt med huden och frigör smarta pigmentkapslar som får krämen att passa alla hudtoner. Den rättar till tonen, täcker brister och förfinar hudens struktur samtidigt som den ger upp till 24 timmars fukt. Originalprodukt, 159 kr/30 ml .
  Omdöme: Det här blev en direkt favorit, den känns riktigt bra på huden jämförtmed liknande produkter som mest känns kladdiga. Det sorgliga nu är att den är på tok för dyr för mig att fortsätta köpa.
 • WELEDA Body Lotion
  En härligt vitaliserande kroppslotion med ekologisk odlad havtornsolja som vårdar och skyddar normal och torr hud. Havtornsolja är rik på naturliga vitaminer och omättade fettsyror och stärker hudens barriärfunktion. Huden får lättare att bevara fukt och känns mjuk och smidig. Sea Buckthorn Body Lotion har en frisk och fruktig doft av äkta eteriska oljor. Originalprodukt, 199 kr/200 ml
  Omdöme: Ett litet prov som inte föll mig i smaken, kändes som en utfyllnadsprodukt som man kunde varit utan.

Boxbetyg: 2,5/5

Betygen baseras helt enkelt på hur många av de fem produkterna jag fann intressanta/gillade.

Du kanske även gillar