Det blev första cykelturen runt Edsviken för i år nu i veckan och bortsett från att jag efter det har sjukt ont i mitt knä (kände jag i och för sig av redan då jag var på kryssning med tjejerna) så var det toppen att få komma ut på cykeln igen. Hade problem med bromsarna och ett snett däck som farsan fixade åt mig relativt snabbt när jag bad honom förra helgen.
 
Cyklade iväg tidigt ihop med Walle och vi letade lite geocacher på vägen. Hittade bland annat en före alla andra så att jag fick min första FTF (First To Find) i loggboken 😀
 
Efter halva vägen så stannade vi på OKQ8 och drack vatten och åt lunch sen åkte vi förbi Danderyd kyrka och såg att den håller på att renoveras. Lite surt för då kan man inte lösa geocachen som låg där tidigare.
 
Efter att ha passerat Danderyd och Bergshamra så började det ösa ner och vi sökte skydd inne på Statoil vid Järva Krog. Det höll i sig ganska länge så vi köpte varsin tidning plus vatten och satte oss och läste i den mysiga rast/fixa/relax-avdelningen som de har där. Gillar verkligen Witamin Well Sparkling Water med persika, den kan jag verkligen rekommendera! Tycker inte alls om det andra saftvattnet som säljs. Utan kolsyra så köper jag inte. Solo var förvånansvärt bra att läsa. Underhållande blaska 😉
 
Efter nästan 5 timmar (tar 2-3 utan pauser) så kom vi hem och då var vi allt bra slut. Får ta och göra om detta snart igen. När min rumpa klarar av det (oj vad mörbultad man blev) och mitt knä är bättre.
 

 

Du kanske även gillar