Sitter vaken i soffan och kollar på lite tv-serier medan min älskling ligger och snosar i sängen. Jag somnade medan han spelade The Elder Scrolls IV: Oblivion och sov ett par timmar så nu är jag inte särskilt trött.

Har kollat på min favorit, Law & Order: Special Victims Unit samt senaste avsnittet av The Walking Dead. Den börjar bli bra igen kan jag säga. Och inte enbart för David Morrissey som spelar The Governor.

Som jag har nämnt tidigare så är jag nu Xbox-tjej och har då samtliga av den sjunde generationens spelkonsoler. Känns bra på något sätt även om jag istället för att spela borde plugga lite mer. Fast Halo 4 är beroendeframkallande trots att kontrollen är spattig och det eviga vapenbytandet enerverande. Sen är ju maskinen riktigt snygg också. Blå, svart och grå med silverinslag. Den har små ljud för sig från spelet som livar upp lite i höstmörkret.


Imorgon blir det mer spel
, mys och det behöver städas lite så kanske hinner med det innan jag drar till Sollentuna igen, mitt gamla hem. Sov sött de som inte lagt sig och god morgon alla morgonpigga 😉

Du kanske även gillar