20121218-010227.jpg
Den här helgen och veckan var riktigt mysig trots att jag var sjuk till en början. Åkte riktigt risig iväg till Uppsala och hade problem med halsen men som vanligt när jag får vila upp mig i min älsklings närhet så blev jag snart piggare. En hemmagjord burgare som smakade bättre än vilken annan köpt fixade vi till också 🙂

På lördagen så gjorde jag mig iordning och på eftermiddagen så kom hans trevliga polare Ad och Al och hämtade oss med bilen. Vi plockade upp Al brorsa An och åkte uppåt Tierp för att fira Staffans tredje polare F, som för övrigt kvalat in till Sveriges Mästerkock, det ni 😉 Han bor i Månkarbo i ett fint, väldigt designstiligt hus med sin tjej och lilla dotter samt en jäkligt lustig vovve.

Den mannen kan laga mat alltså. Jäklar. Och då var det ingen lyxmat. Trodde inte att man kunde få till en rostbiff så där. Jobbigt kött att laga då jag ogillar kött som smakar torr biff. Blodigt eller riktigt saftigt bör det vara.

Det bjöds på generöst med öl, vin och sprit och jag fick smutta lite på allt så visst blev man lullig men det var bara bra för elen gick och vi fick sitta i mörkret med tända ljus ett bra tag. F vispade grädden till chokladmoussen med en batteridriven skruvmaskin 😛 .

Staffan som var exemplariskt nykter under kvällen fick agera chaufför på hemvägen och jag somnade i bilen. Efter att ha släppt av alla killarna så gick vi hem från Ads.

Du kanske även gillar