Ett av paketen som väntade på mig hemma var förra månadens Glossybox, som öppnades med höga förväntningar då jag sett några andras boxar. Tyvärr blev jag besviken på innehållet.

Jag hade tyckt bäst om att få sminkprodukter, nagellack, lipgloss, eyeliners, lösögonfransar osv – det jag sett att andra fått i sina februariboxar och min hud tycker inte om när jag byter fuktighetskrämer eller liknande så det har jag fyllt i min beauty-profil att jag helst inte vill få. Så jag blev besviken när jag bara fick två produkter som passar mig och som jag vill testa. Håroljan var trevlig men gör så att den nyduschade fräschören i håret försvinner ganska omgående och mitt hår blir platt och fett fort. Mascaran var välkommen och används nu flitigt, men det var allt positivt för denna box.

Läste att de hade 23 olika kombinationer av boxarna denna gång. Ett snedsteg från deras sida om ni frågar mig. Jag gillade de första boxarna och hur alla prenumeranter fick nästan exakt likadana produkter, någon enstaka produkt annorlunda baserade på ens profil. Nu blev jag som sagt bara besviken och avundsjuk på andras boxar. Inte vad de på Glossybox hade tänkt sig kanske? Nu hoppas jag att man ska kunna fylla i mer exakt så att jag slipper få hem boxar fulla med fuktighetskrämer & acne/hudprodukter och kan få det jag gillar istället.

Jag vill ju känna mig Glossy och den perfekta boxen hade för mig varit Purity’s, FashionInk’s, Johannas eller Adaras (Brasilian Peel lät spännande – sådana hudprodukter har jag inget emot.) Så för mig var denna box ett bottennapp och jag tänker därför inte kommentera produkterna mer än detta på bloggen.

Boxbetyg: 1/5

Du kanske även gillar