121223-01

Ganska tråkig box med tanke på att den här kampanjen väl var till för att få fler att börja prenumerera på Glossybox. Svaga produkter helt enkelt. Inte en enda produkt från Geisha-boxen, trist.

 • GLOSSYBOX Rouge
  Speciellt för er har vi tagit fram ett diskret rosa rouge som piggar upp vintertrött hy och för tankarna till en lätt rosighet av vinterpromenad i solsken. Originalprodukt 110 kr / 2,5 g.
 • ALESSANDRO Heel Rescue Balm
  Ge dina fötter den lyxen de förtjänar! Produkten är bl a berikad med ingredienser som förhindrar uppbyggnaden av hård hud och ger ett långvarigt härligt resultat.Originalprodukt, 139 kr / 100 ml.
 • ANATOMICALS Look, You’ve Got Chocolate All Over Your Face
  Julgodis för ansiktet! Denna anti-stress ansiktsmask innehåller kakaosmör, havssalt och återfuktande sheasmör som lämnar din hy silkesmjuk. Havssaltet är rikt på mineraler och kommer från Döda havet vilket är känt för sina välgörande egenskaper. Det återfuktar, stimulerar blodcirkulationen, minskar uppkomsten av inflammationer i huden, rengör och detoxar din hud! Originalprodukt, 29 kr / st.
 • ACO Soft Bronze Face Cream
  Ge ditt ansikte lite extra sommar i vinter! Ansiktet får en lätt och tillfälligt solbrun ton.
  Härligt återfuktande och skyddande. Innehåller Vitamin B3 och Vitamin E.
 • MAX FACTOR Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation
  Dematologiskt testad primer, foundation och concealer i ett, utan vare sig oljor eller parabener.
  Skyddar med SPF 20, täpper inte till porer och passar alla hudtyper.
 • GLOSSYBOX Nagelfil

Boxbetyg: 2/5

Betygen baseras helt enkelt på hur många av de fem produkterna jag fann intressanta/gillade.

Vill du också få prova på fem nya produkter varje månad? Beställ en egen prenumeration på Glossybox! Priset är 139 kronor/månad. Inga andra kostnader tillkommer och du kan när du vill säga upp din prenumeration.

Observera att om du använder länken ovan för att teckna en prenumeration får jag poäng (glossydots). Genom att dela en personlig länk kan du värva nya Glossybox-prenumeranter och samla glossydots som du senare kan växla in mot gratisboxar.

Du kanske även gillar