Det var verkligen ett minst lika trevligt event som första gången och vi fick träffa en massa trevliga tjejer, bland annat Eva och Emelie som vi fick samarbeta tillsammans med när vi skulle brainstorma idéer och tankar kring marknadsföring av Pronaxen. Tycker att många kom med riktigt smarta förslag och inte alls omöjliga heller.

Det bjöds ju på helt oemotståndliga bakverk och snittar – den lilla potatisen var ju mumsig till tusen! Och jag satte förstås i mig två “cupcakes” som bestod av en chokladkakebotten med hallonmousse och chokladmousse ovanpå, dekorerad med mashmallows, hallon och små oreokakor. Vem hade gjort dessa små underverk?

Ida (Adaras.se) inspirarade som vanligt då hon berättade hur hon hade börjat blogga och hur hon utvecklat sin blogg till en riktig affärsidé och koncept. Gillar verkligen det hon gör. Trevlig är hon också – även om jag bara hälsat på henne en gång – när jag var full på julfesten som Videofyme höll förra året.

Innan vi gick iväg för att sitta publik för Helénius Hörna så fick vi en liten goodiebag med ett varmt plagg från Indiska (jag fick en tubhalsduk i en fin turkos nyans) och produkter från tidigare sponsorer.

Undrar om man ser mig på söndag då de visar avsnittet – stod och hoppade bakom Ledin för att få se bättre. Sjöng Sommaren är kort och hade det iskallt om benen bland annat, ni får se varför om ni tittar till eftertexterna 😉

Du kanske även gillar