Har fått ännu ett SheSocial, VIP-utskick från Tampons for free nu i sammarbete med Scanbox Entertainment och det är en film jag faktiskt inte sett – vilket är riktigt ovanligt 🙂 Blir perfekt att sitta och titta på när man vill relaxa lite efter plugget.

Scanbox Entertainment presenterar filmen Järnladyn – en av årets största biosuccéer – som nu kommer ut på DVD och Blu-ray. Se Meryl Streep i rollen som Margaret Thatcher, en  roll hon vann en Oscar för 2012.

Järnladyn är ett överraskande och intimt porträtt av en extraordinär kvinna. Älskad och hatad, Margaret Thatcher är en ikon på den internationella arenan – den första och enda kvinnliga statsministern i Storbritannien, och en av 1900-talets mest berömda och inflytelserika kvinnor. Järnladyn är berättelsen om en kvinna som kom från ingenstans. Som kämpade sig igenom kön- och klassbarriärerna för att göra sig hörd i en mansdominerad värld. Det är en film om makt och det pris man måste betala för makt, en historia som är både unik och universell.
Köp filmen nu och få frakten gratis! När du köper Järnladyn ange kampanjkod xY29k3wc Scanbox Entertainment bjuder närmligen på frakten om man köper Järnladyn via CDON.com!

Du kanske även gillar