Nej nu är vi nere på sämre boxar igen. Det här är inte min stil.

 • GLOSSYBOX Brush.
  Glossybox egen rougeborste i åkta gethår – exklusiv för Glossybox prenumeranter! Fin, mjuk kvalitet som gör det lätt att få din rouge jämn. Originalprodukt (fullsize), 110 kr.
  Omdöme: Det finns alltid plats för fler borstar, men den här känns inte särskilt användbar. Jag gillar stora borstar och den känns lite för hård. Full storlek.
 • BM BEAUTY Blusher.
  100% ren naturlig mineralrouge med hög pigmentering och lång livslängd som inte täcker igen porerna och låter huden andas. Originalprodukt (fullsize), 119 kr/4 ml.
  Omdöme: Jag fick färgen Peachy glow och jag tycker det här var en trevlig produkt att få testa. Tråkigt att de inte satsade på att ha med en fullsize med denna dock. På tok för lite med 1 ml-prov.
 • MSCHIC Pure Lip Liner.
  MSCHIC är en finsk serie mineralsmink med kompromisslös kvalitet och härliga färger. Läppennorna har hög pigmentnivå och är lagom mjuka med vegetabiliska vaxer och oljor. Originalprodukt (fullsize), 139 kr/1,1 g.

  Omdöme: Fick färgen Orangutang vilket är en ganska stark rödorange som jag inte har testat förut. Kul med starka färger och jag gillar det mer och mer. Bra kvalitet på färgen och den håller länge. Full storlek.
 • AQUALINA Pink Sugar Creamy Body Lotion.
  En  söt, krämig kroppslotion som ger fukt till din hud och lämnar den härligt parfymerad. Bli nostalgisk av dofter av sockervadd, hallon, fikonlöv och citrus. Originalprodukt (fullsize), 200 kr/250 ml.
  Omdöme: Den här luktar riktigt sött och gott men jag kommer inte använda den då den innehåller parabener.
 • LOVE & TOAST Eau de Parfum.
  En av Love & Toasts mest populära parfymer. Innehåller inga syntetiska doftämnen, doften kommer från eteriska oljor, alkoholen är framställd av majs och produkten är inte testad på djur. Originalprodukt (fullsize), 99 kr/7,5 ml.

  Omdöme: Väldigt väldoftande parfym (jag fick Sugar Grapefruit) men den håller inte särskilt länge och jag gillar inte att dutta på parfym så användandet av denna kommer att bli obefintligt.

Boxbetyg: 2/5

Betygen baseras helt enkelt på hur många av de fem produktrerna jag fann intressanta/gillade.

Du kanske även gillar