Igår var jag ju i Sollentuna Centrum som jag brukar men nu hade de invigning på de nya butikerna; DinSko, Ecco, Nilson Shoes, Jysk och Stadium. Var inne på de flesta butikerna, men jag fastnade för de här söta skorna. Nedsatta från 399 till 199 vilket var ett bra kap.

Köpte storlek 41 och ett par extrasulor som jag brukar. Jag har egentligen storlek 40,5 och det är ett helvete att alltid vara mellan två storlekar – kan nästan inte ha skor med öppen tå eller häl då de antingen är för stora eller små för mig. Men med ett par extra sulor i en storlek för stort så blir det utmärkt!

Jag brukar inte tycka om så pass platta skor (har tre par Converse som jag aldrig använder… Någon som vill köpa?) men de här var lätta att ta på och av tack vare dragkedjan på sidan. Älskar skor med knytning och dragkedja! Perfekt att jag är medlem i ClubNilson Group – kan få många poäng nu när de öppnat affärer i centrum 🙂 Fast jag hoppas att de uppdaterar med ännu fler skor i sitt sortiment – jag gillar omväxling.

Du kanske även gillar