Två fina paket från Tampons For Free & BIC Soleil Bella. Det ena ett SheSocial-paket för bloggare och det andra till alla andra medlemmar. Lite otur bara att jag köpte just rakhyvlar någon dag innan jag fick paketen. Nu har jag så att det räcker inför sommaren ändå.

Bic Soleil Bella är framtagen för den moderna och aktiva kvinnan. Med 4 rörliga blad och rörligt huvud följer Soleil Bella kroppens konturer och minskar trycket mot huden. Den extra breda och mjukgörande remsan, som innehåller kokosmjölk, gör rakningen skönare och mjukare mot huden. Soleil Bella gör dina ben oemotståndligt lena. Allt för att du ska känna dig vacker, glamorös, och självsäker!

Fy för att vaxa benen! Jag har gjort det en del gånger, men man måste ha betydligt fastare och tåligare hud för att det ska gå smärtfritt – eller ja, göra mindre ont i alla fall. Har även suttit med pincett och tagit bort hår på benen ett och ett samt använt epilator någon gång. Gör för ont. Inte värt det. Nu kör jag bara på att raka eller använda hårborttagningsmedel. Har inget emot kroppshår på andra, kan se riktigt bra ut, men på mig ska det bara vara på huvudet. Kanske på något annat ställe också ibland, men det ska vi inte tala om här 😉

Tävla med BIC Soleil Bella

Visa vad du har i din väska och tävla om en lyxig designerväska! Klicka här för att komma direkt till tävlingen!

En del saker har en självklar plats i väskan. Saker som man behöver för att vara chic under en hel dag. Som mobilen, läppstift, nycklar, tuggummi och tamponger. Vad har du för roliga, pinsamma eller oväntade saker i väskan? Fota innehållet och ladda upp bilden på Bics Facebook-sida så kan du vinna en alldeles egen designerväska tillsammans med Bic och Soleil Bella.

Du kanske även gillar