Köpte en del tyg på IKEA också, Jeanette. Tog sedan en gammal ful anslagstavla på vinden och häftade på tyget med häftpistol. Det blev en rätt häftig tavla att sätta upp fina födelsedagskort på (fyller 25 imorgon 😛 )

Skaffade en vit kontorsstol den andra dagen, tillsammans med en plastblomma, kruka och pennhållare. Rensade ut mina lådor under sängen med kontorsmaterial och slängde ett ton med pennor som torkat ut – inte konstigt då jag inte använt dem på ett par år.

Fick hem mina sista förhandsbeställda nendoroids (nu har jag varken plats eller råd med fler, samlingen är full) så nu står de på min nya lampa. De sista var av mer klassisk japansk stil och den söta till vänster har en extra kropp… En bondage-kropp haha. Me like! Inget naket dock. Barntillåtet med en munkavel så att säga 😉

Nattduksbordet (vissa säger tydligen nattygsbord?) blev toppenbra med plats för alla mina böcker som jag läser samtidigt. Fick två recensionsex på posten i veckan. För evigt av Maggie Stiefvater (ska bara hinna läsa klart Feber…) och Rör mig inte! av Tahereh Mafi som jag blev riktigt sugen på när jag läste handlingen:

Ingen vet varför Juliettes beröring är dödlig. Och så länge hon sitter inlåst och inte kan skada någon är det ingen som bryr sig om det heller. Världen har för fullt upp med att falla sönder för att ha tid med en 17-årig, trasig och inbunden tjej. Svält och sjukdomar decimerar befolkningen, fåglarna flyger inte längre och molnen har fel färg.
Återetablissemanget sa att bara de kunde ställa saker till rätta igen, och de låste in Juliette i en cell.

Nu har så många människor dött att de överlevande viskar om krig. Och Återetablissemanget ändrar sig. Kanske är Juliette mer än en pinad själ i en giftig kropp. Kanske är hon precis vad de behöver just nu. Juliette tvingas välja: bli ett vapen i Återetablissemangets tjänst. Eller slåss mot dem.


Så tack vare B. Wahlströms
så får jag läsa dessa tu – skulle inte ha råd att köpa böckerna och biblioteken har alltid de senaste böckerna utlånade till någon ungdom som får reservera böcker gratis…

Vad tycker ni om min nya hörna?

Du kanske även gillar