Det var verkligen en upplevelse att få gå på Summerburst – helt gratis. Grymt trevligt att få höra den öronbedövande musiken på nära håll. Har ju som mest gått utanför någon arena när det är någon musikarrangemang och på vägen dit så hörde man verkligen en hel del. Älskade musiken! Lyssnar på låtarna på spotify hela tiden nu – slänger upp listan här så att ni också får höra 😉 Tillsammans med en video jag ska sätta ihop med klipp från festivalen.

Trodde det skulle regna så jag hade ponchon med mig men himlen var och förblev klar. Vi var vid stadion från åtta till midnatt men jag hade inga problem med det annat än att det blev lite kallt på slutet. Käkade lite wok och drack en läsk men annars blev det alkoholfritt. Lite trist när man är på en sån här grej, men jag har ärligt talat inte råd med så pass dyr dricka. Köper hellre en film, skor eller en ordentlig kasse med matvaror för pengarna.

Så synd att det bara höll på till 12. Hade lätt kunnat stanna och hoppa vidare. Fick feeling där på slutet och vevade lite jag också. House är min melodi så att säga haha Fick trängas lite också vilket bara var roligt. Ville man fram till scenen så behövde man bara ställa sig i vägen så knuffades man framåt 🙂 Vi gick runt på hela station och bytte platser några gånger för att få sitta lite och äta. Men jag tyckte att det var bäst nere i mitten. Morsan sa att hon såg oss på tv:n, men det kan hon omöjligt ha gjort bland alla 20 000 pers som dansade loss.

Tack till Tunigo som stod för biljetterna. Det här måste jag göra om!

Du kanske även gillar