Det har inte varit en kul helg. Jag mår dåligt hela tiden och är blek, sjuk och trött. Det här verkar inte folk förstå utan blir sura på mig när jag inte ens orkar gå ur sängen på morgonen. Kunde inte göra något med Walle så han lackar ur, får höra “har du inte gått upp än?!” flera gånger också. Hade jag mått bra hade jag inte ens varit hemma! Då hade jag dragit ut med Emilia som det var planerat. Men äter man en massa tabletter och mår skit så ska man inte gå ut och dricka alkohol, man borde inte gå ut alls. Så jag har missat all mysig snö, allt roligt och bara legat timme ut och timme in i sängen, ledsen och ensam.

Kollade på två filmer med Justin Timberlake på iPad (VLC-appen är super!) In Time och Friends with benefits. Den första tyckte jag verkligen om, min typ av science fiction, den andra var kul men förutsägbar och det där med KK’s är ganska uttjatat och tråkigt i verkligheten. Varför sätta på någon alls om man inte älskar den man är med? Mycket jobb för ganska lite om ni frågar mig. Då kan man lika väl ha sex med sig själv.

Imorgon ligger jag förmodligen. I sängen sjuk alltså, inte “ligger” som det jag nyss skrev om 🙂 Ah, humorn är kvar trots mitt usla humör. Det är alltid nåt.

Du kanske även gillar