130518-01

Har gjort såna här inlägg förut och det är alltid lika roligt att visa upp vad jag har i min väska – och att se vad andra har i sina så visa ni med 😉

Det viktigaste i väskan är ändå mina zomig nasal migränsprutor, utan dom så kan jag inte fungera när huvudet börjar trilskas. Sen är plånboken från Mariella Burani något jag alltid tar med mig – för numera kan man inte göra mycket utan kort eller cash.

Mitt SL-kort har jag i ett fodral jag fick när jag köpte en onödigt dyr engelsk Sci-Fi-tidning. UL-biljetterna jag använder har jag på min iPhone i appen Resrobot Plusbiljetter. Mina kortfodral innehåller många kort – vissa är numera ganska överflödiga då man bara kan säga sitt personnummer eller visa leg. (något alla borde anamma i sina system).

Skaffade ett fint chokladkake-skal på nya butiken i Sollentuna Centrum; TGR där allt har överkomliga priser – rekommenderas!

Jag gillar min nyckelknippa med en söt kurbits-kanin & pixelerade Mega Man-figuren Bass, nyckelring jag fick på köpet när jag köpte the Hobbit, samt mina nycklar givetvis… Har för många 😛 En USB-nyckel har jag förstås med mig hela tiden.

Spegeln köpte jag på den första Attitude-mässan där jag träffade Lars Wallin & var bara tvungen att köpa en rosa spegel 🙂 Kläderna har man ju knappast råd med.

Tamponger & trosskydd kan man ju inte gå utan, en liten parfymflaska och emergency raw bite för dom gånger jag glömmer äta och energin tar slut. Praktiska näsdukar hänger med också.

Det mesta av sminket jag har i väskan kommer från Glossybox, har allt i en sminkväska från Kicks. Jaghar några borstar från bareminerals, någon billig concealer, eyeliner från Body Shop och givetvis en hårborste – har ett riktigt bångstyrigt hår.

Sen har vi minst lika viktiga hörlurar – utan musik när jag är ute och går så blir det dötrist.

Du kanske även gillar