Dagen började bra med mycket mys med min älskling sedan gick det käpprätt åt…

Då vi skulle iväg till adventsfyrverkeriet som Unt.se står för i år igen så upptäcker jag att det är punktering på min cykel 🙁

Så vi hade aldrig hunnit dit i tid vilket kändes ganska hopplöst, vilket jag uttryckte med sur min och dåligt humör. Men Staffan pumpade däcket och vi åkte/gick till gymmet tidigare istället.

Där gick det inte heller bra. Jag var seg och det kändes inte som om träningen gjorde någon nytta alls. Suck. Hade ingen lust att bada bastu eller relaxa så jag åkte hem och duschade där istället. Sen spelade jag Contrast på vår nya PS4 och blev på bättre humör.

Sen kom Staffan hem och jag slängde ihop en carbonara. Efter det så mös vi med glögg, lussekatter, pepparkaksdammsugare och clementiner framför sista avsnittet av Miami Vice och senare Pikmin – som nu är avklarat. Jobbig kontroll till Wii tråkigt nog, var bättre till GameCube.

En okej dag som blev bättre framåt natten. Imorgon ska jag hänga med min vän Walter, glo på tv och plugga lite I Sollentuna – samt ta med min cykel och få den fixad. Hoppas jag slipper migrän då (hade det igår och det var inte kul.)

Du kanske även gillar