I torsdags så fick jag ett mail om att jag hade vunnit en av tre surfplattor i Täby centrums tävling som de hade i samband med invigningsfesten. Då min älskling har fått ta över min iPad efter laptop-incidenten förra året, så blev jag superglad att äntligen få en platta att ha helt för mig själv igen! Åkte dit med Walle på fredagen och hämtade ut den, gick runt och fönstershoppade lite och fikade innan jag åkte hem igen. Jag vann med motiveringen nedan.

Jag kallar det tur, men beroende på vad man tycker om mina motiveringar så kan man kanske kalla det skicklighet eller som morsan säger, att jag har en naturlig fallenhet för att hitta på rim. Min morfar var copywriter så kanske har fått det från honom. Oavsett så tycker jag att motiveringar på rim är mycket roligare än att man bara skriver ner varför man vill/behöver vinna. Vann ju en surfplatta när jag var på Dustin Expo tidigare i år, då var det en HP Elitepad 900, 64 GB med 3G värd lite under 8000 kr. Som jag sålde då jag behövde pengar för att köpa en stationär dator. Då också på rimmande motivering så det ska ni satsa på om ni vill vinna 🙂

Det tog några dagar innan jag testade den, men sedan jag satte igång den så har jag älskat den! Trots att jag är en riktigt apple-fangirl och tyckte att Staffans telefon (Galaxy S3) var krånglig så håller jag nu hårt i min nya leksak. Det är en Samsung Galaxy Tab 3, 8.0″ med 16GB och enbart Wi-fi värd lite under 3000 kr. Har inte råd med officiella fodral till den då de kostar runt 300-500 kr men hittade ett på eBay för 68 kr. Jättesött fodral som gör att jag kan ha med min platta i väskan. Har hittat en del bra appar och widgets men vill ha hjälp och tips på fler!

Har ni några tips på appar & widgets till android?

Du kanske även gillar