Palett Luminous Colour Guard Masque från Maria Nila är en skonsam behandling för färgat hår som återfuktar, ger näring och ett silkesmjukt resultat. Granatäppleextrakt och Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

Appliceras i nytvättat hår. Låt verka 3 min. För en mer djupverkande effekt – applicera i handdukstorkat hår och låt verka 5–10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam.

Det här är ju en produkt för färgat hår och jag har ju färgat mitt även om jag bara har färgat en annan nyans av den bruna färg jag har naturligt. Så jag märker inte om behandlingen reducerar färgförlusten, men jag märker resultat direkt!

Håret mår så mycket bättre med både den här hårinpackningen och ett balsam efteråt. Gillar verkligen att den är fri från sulfater och parabener och samtidigt skyddar mot UV-strålar.

Den doftar ljuvligt och är en fröjd att applicera i duschen <3 Mitt hår har aldrig mått bättre. Det här är en produkt jag kommer köpa igen.

ca pris: 199 kr/250 ml

betygbetygbetygbetygbetyg 5/5 i betyg

Du kanske även gillar