Igår var jag på födelsedagsmiddag med min polare Walter hemma i Sollentuna. Jag var ju hemma hos föräldrarna (där Walter numera är inneboende) för att besöka neurologen i stan och få ett recept på min migränmedicin.

Var där i fredags och det tog max en kvart, snackade med doktorn om mina symptom och sen tog han mitt blodtryck – vilket var perfekt förstås 😉 och sen skrev han ut 18 doser zomig nasal. Snabbt och lätt, bästa typen av doktor.

Sedan på lördagen vaknade jag med ett jävla humör. Jag tyckte alla var irriterande och jag ville bara vara ifred så jag låste in mig och ritade och lyssnade på musik i några timmar. Men det fixade inte mitt dåliga humör så jag testade att gå ut och gå några kilometer.

Passade på att hämta ett paket i centrum men det var inte heller upplyftande då det inte innehöll två av böckerna jag beställt (de hade tagit slut trots att jag beställde 5 min efter att mailet om reakatalogen hade kommit, dåligt sfbok!) Så Brightly woven och Kisses from Hell blev jag utan 🙁

Kom ändå iväg på Walles födelsedagsmiddag som varit uppskjuten sen i December. Det var på Edsbacka Wärdshus och oj vilken mat de har där.

Fördrink
Bellini champagne & persikolikör

Varmrätt
Oxfilé Tournedos med oxsvansfylld canneloni,
brynt palsternackscréme, gåsleversmör & parmesancrustader

Dessert
Créme Brulée

Du kanske även gillar