Här hemma så blir det inte ofta att vi kollar på tv, det blir mest film, men när jag är hemma i Sollentuna så kollar jag mycket och gärna på svenska tv-program. Favoriten är En Stark Resa igen med Morgan & Ola-Conny, det är ett helt galet underhållande program. Lite av ett guilty pleasure kan man säga 🙂 Sen älskar jag Game of Thrones och True Blood som det kommer mer av nu i sommar. Något jag har sett fram emot länge! Sen så ska det äntligen komma nya Skins-avsnitt om ni kommer ihåg den fina engelska serien som har gått i minst 5 säsonger nu.

Det blir förutom dom enstaka serierna en hel del UFC också då Staffan är ett stort fan av MMA och jag har börjat tycka om den typen av sport, men jag blir så sugen på att gå ut och träna på mina höga sparkar efter att ha kollat på sporten.

Vi skaffade en tv-box för inte så länge sedan och det har funkat bra men vi har bara några kanaler, det är inte billigt att ha tv i studentlägenhet. Ska fixa mycket bättre digital TV i nästa lya.

Men vi kollar på en hel del film. Speciellt när det regnar ute och det är kyligt i luften. Staffan har fått för sig att det är bäst att kolla på de bästa filmerna utifrån deras releasedatum, från dess att film började göras. Så nu är vi på -85 hehe, en bra bit kvar till nutid om vi ska kolla på alla medel till bra filmer från varje år. Idag blev det Commando med Arnold, bra rulle 🙂

Du kanske även gillar