20130503-150503.jpg
I torsdags så var jag ute på geocachingtur med min polare Walle, han kom till Uppsala och vi gick runt ett par timmar och letade skatter. Klättrade i träd och hittade smarta gömmor på broar och skyltar. Vi hittade totalt sju stycken 🙂 Finns många fler att hitta här i området.

Här kan ni läsa lite om geocaching om ni är nyfikna 😉

Efter den långa promenaden så tog vi en fika på Café Linné. De hade den goda Salted Caramel-tårtan, men utan granatäppelkärnor denna gång – lite trist för dom var ju verkligen perfekta ihop med tårtan. Deras latte är riktigt god så jag kan rekommendera stället.

Vi hann även med att gå och hämta nya numret av Gamereactor, kände mig lite lustig när jag bara sprang in på GameStop och sa “hej, ska bara ha dom här idag”, snodde åt mig 2 tidningar (jag använder en till att klippa ut bilder och klistra på vår kalender) och drog iväg till Svava-gallerian där jag hämtade ut ett paket fullt med spel till Staffan och min Glossybox.

Walle köpte en Softy frozen yoghurt med björnbär och ananas, fick smaka lite och oj det var gott! Björnbären var verkligen färska. Sen gick jag hem för att laga middag. Blev chorizopasta som jag ska lägga upp bilder på snart. Receptet finns här i bloggen men jag har modifierat det något sen jag la upp det så ni ska få den nya versionen 🙂

Du kanske även gillar