Jag är riktigt dålig på att blogga just nu. Har börjat med min nya rutin att gå till gymmet varje dag (då det är sista veckan med sommarpasset) och äta mindre och inget småätande.

Vill försöka gå ner i vikt till träningsresan i oktober och träna så att jag orkar mer. Just nu orkar jag bara jogga i 20 minuter i lugn takt innan mina knän säger stopp.

En onyttig efterrätt i veckan tänker jag unna mig men annars är det stopp! Drog hem lite godis i veckan för att samla på mig streckkoder och oj vad frestande det var, men jag klarade det! Skulle jag synda så blir det straffträning på det, så det gör inget om jag faller tillbaka på gamla vanor – då blir det bara mer slit för kroppen.

Är supertaggad men hoppas bara att folk runtomkring mig inte blir sura eller tycker det är jobbigt när jag inte vill fika, ta en latte eller äta samma onyttiga saker som de gör. Det är nästan jobbigast. Vad det är andra äter alltså.

Imorgon blir det gym igen och sen blir det geocaching med Walle. Ska äta middag ute med älsklingen efteråt vilket ska bli mysigt. <3

Har fått träningsvärk i låren trots att jag tagit det extremt försiktigt för att orka med alla dagarna på raken. Kör mina squats varje morgon och kväll när jag borstar tänderna så de får ta en hel del mina stackars lår hehe Har lite liniment som hjälper så får smörja in mina stackars leder och gå och lägga mig nu.

Du kanske även gillar