Hämtar posten med Nalle som sällskap, han tar några steg utanför dörren och sätter sig ner i protest. “Jag går inte längre än så här!” verkar han säga med den där blicken.


I brevlådan väntade ett paket från Rosabubbla.se med böckerna jag vunnit i hennes tävling. Det kanske har med åldern att göra, men jag börjar uppskatta såna här böcker mer och mer. Silk är en trevlig typ av böcker från Harlequin som jag läst en gång tidigare. Mysigt med lättläst romance ibland.

Perfekt storlek att ta med på tåget också 🙂


Muppe skulle vara med förstås…

Sen berättar morsan att jag har tandhygienisten idag, vilket hon glömt och det var ren tur att jag var hemma just nu. Gillar inte när folk petar mig i munnen men min tandhygienist är toppen, hon är en av få som är skitsnygg i hijab. En annan som är snygg i det är en av mina favoriter Tahereh Mafi, som skrivit Rör mig inte-böckerna.

Men som med alla plagg så passar vissa helt enkelt inte i det tyvärr, lika lite som jag passar i magtröja. Jag hade sett hemsk ut i hijab också förstås så jag tackar Gud för att jag är agnostiker. Lät det konstigt? Konstigt är min religion! Ett av mina större problem är att jag har svårt att respektera folks religion i allmänhet, skyller på min Aspergers, men jag jobbar på det.

Folk får gärna tro att jag är kristen eller buddhist (har någon gång sagt att jag gillar tanken på återfödelse) men jag har inget behov av en tro, jag tycker livet är tillräckligt meningsfullt utan det helt enkelt. Jag tror på mig själv.

Du kanske även gillar